... нищо не промени факта,
че непрестанно мисля за теб...
суетата не ме спря
да гоня вятъра
и нищо не ми попречи
да тръгна след него...
няма суета там, където
си е направила дом любовта
и няма какво да попречи
на сърцето, щом
решило е да счупи клетката
и да пие от въздуха на свободата...
© Мария Всички права запазени