Sep 23, 2011, 12:21 AM

22 септември 

  Poetry » Civilian
615 0 0

22 септември

 

Денят на независимостта е светъл празник, 

носи историческа слава и героизъм

изживяхме миналото със стоицизъм

той буди патриотични чувства в мен, 

поривът към щастие за никого не е забранен, 

България - нация горда и упорита, 

заслужи празника с борби и чест, 

22 септември за мен е най-добрата вест!

 

Послеслов - Специално честито на всички търновци!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??