22 септември
Денят на независимостта е светъл празник,
носи историческа слава и героизъм,
изживяхме миналото със стоицизъм,
той буди патриотични чувства в мен,
поривът към щастие за никого не е забранен,
България - нация горда и упорита,
заслужи празника с борби и чест,
22 септември за мен е най-добрата вест!
Послеслов - Специално честито на всички търновци!
© Пламена Сомова Все права защищены