Dec 6, 2012, 3:01 PM

* * * 

  Poetry
340 0 0

Продажната ти любов отдавна не ме интересува,

но защо ли отново копнея твоето присъствие

и защо ли само то откъсва ме

от тягостта, отдавна не искам 

продажната ти любов, но защо ли,

защо ли искам теб...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??