6 дек. 2012 г., 15:01

* * * 

  Поэзия
334 0 0

Продажната ти любов отдавна не ме интересува,

но защо ли отново копнея твоето присъствие

и защо ли само то откъсва ме

от тягостта, отдавна не искам 

продажната ти любов, но защо ли,

защо ли искам теб...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??