Неоткрита... ненамерена...!!!
Вечно ти ще скиташ, тайни преоткриваш,
истината е в очите ти, умело нагона си прикриваш!
Искаш истинска да е и непорочна,
а в същността си да е покорна, но сочна.
... Като я отхапеш, да се чувстваш Въздесъшия!
Макар да си покварен, аз въвличам те в любовната омара
и не искам да притискам бездарния ти ден,
в очакване на искрената вяра в мен!
Затова усмихвам се невинно, но дланите ти надеждата съм свила,
на топличко самонадеяната власт над мен съм скрила. :*
Защото ти си ми Луната във този мрак студен,
обладавайки ме нежно в мизерен сутерен!
Мисля си на глас и пак "страдам" от захлас, къде ли ще ме водиш,
а пак сме си "у нас"...
Аз съм върху теб, а ти раздаваш се под мен,
дали ще сме на масата, или ще си рутинно
покоряващ MEN?!
И вечно аз ще скитам, търсейки мечтата ти,
да съм твоя, неотложна, по инерция в душата ти!
Да свалям ангелски прегради
и да ти откривам светотта на дяволски засади...;)
Затова ще ми бъдеш Самотата,
когато ми отнемеш Слънцето след ден!
Ще ме е срам от прямотата,
а ти ще ме гледаш уморен,
ще се чудиш в тишината къде е непокорната!
Неоткрита... ненамерена... отново търсиш МЕН!!!
P.S.: Посветено!!!...
© Никоя Но Нечия All rights reserved.