Feb 21, 2008, 3:41 PM

* * * 

  Poetry » Love
946 1 2

 

 

Нека долепя буза до твоята

да те усетя, да те прегърна с поглед,

да намеря подслон, да отпусна глава,

да се смеем, да чувстваме.

 

 

Нека целуна устните ти,

нежни, мъжки и чувствени,

сочни, смолести... течни,

да се гмурна в сърцето ти

в ума ти, в теб.

© Ана Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??