Нека долепя буза до твоята
да те усетя, да те прегърна с поглед,
да намеря подслон, да отпусна глава,
да се смеем, да чувстваме.
Нека целуна устните ти,
нежни, мъжки и чувствени,
сочни, смолести... течни,
да се гмурна в сърцето ти
в ума ти, в теб.
© Ана Атанасова Todos los derechos reservados
с обич, Ана.