Jan 31, 2007, 3:48 PM

* * * 

  Poetry
623 0 0

***

 

Обичах те, но кой ли ме разбра,

дори самия ти.

Болеше ме, но кой ли ме разбра

и болката разбиваше сърцето ми.

Жадувах те, но кой ли ме разбра,

жадувах те, обичах те, но има ли полза от това.

Сън ли е това,

Та ти ми проговори,

 сън ли е това,

та ти погледна мен,

сън ли е това,

та ти ми каза здрасти,

сън ли е това… О, ДА!

 

© Красимира Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??