31.01.2007 г., 15:48 ч.

* * * 

  Поезия
625 0 0

***

 

Обичах те, но кой ли ме разбра,

дори самия ти.

Болеше ме, но кой ли ме разбра

и болката разбиваше сърцето ми.

Жадувах те, но кой ли ме разбра,

жадувах те, обичах те, но има ли полза от това.

Сън ли е това,

Та ти ми проговори,

 сън ли е това,

та ти погледна мен,

сън ли е това,

та ти ми каза здрасти,

сън ли е това… О, ДА!

 

© Красимира Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??