Aug 12, 2021, 10:37 AM

  Poetry » Love
309 0 1

Когато тебе вече те няма

безмислица е всичко! И суета!

Усилията на новата любов – измама,

неможеща да отмъсти за верността.

 

Нищо вече не радва душата.

Сега, когато съм с излъгано сърце.

Сега, когато ненужна е и светлината,

неносеща ми образа на твоето лице.

 

Безмислица е всичко в гордоста.

Признанието на новата любов – измама,

невръщаща опиянението от взаимноста,

защото втора като тебе няма!!

© Севдалин берберов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хах, боже мой! Малко жени сте срещал, явно 🤭
    Сладка поредица. Дели се само на себе си.
Random works
: ??:??