12 авг. 2021 г., 10:37

  Поэзия » Любовная
310 0 1

Когато тебе вече те няма

безмислица е всичко! И суета!

Усилията на новата любов – измама,

неможеща да отмъсти за верността.

 

Нищо вече не радва душата.

Сега, когато съм с излъгано сърце.

Сега, когато ненужна е и светлината,

неносеща ми образа на твоето лице.

 

Безмислица е всичко в гордоста.

Признанието на новата любов – измама,

невръщаща опиянението от взаимноста,

защото втора като тебе няма!!

© Севдалин берберов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хах, боже мой! Малко жени сте срещал, явно 🤭
    Сладка поредица. Дели се само на себе си.
Предложения
: ??:??