Седиш си
на прозореца -
замислена
и замечтана.
Животът ти
се промени,
било то за
миг или за дни.
Страхуваш се -
какво да правиш,
какво да избереш,
кое?
Как?
защо?
...........................
А може би това
е просто сън.
© Наню Ангелов All rights reserved.