6.06.2010 г., 17:07 ч.

* * * 

  Поезия
675 0 3

Седиш си

на прозореца -

замислена

и замечтана.

Животът ти

се промени,

било то за

миг или за дни.

Страхуваш се -

какво да правиш,

какво да избереш,

кое?
Как?
защо?

...........................

А може би това

е просто сън.

© Наню Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??