Този свят не е за нас!
Този свят отдавна ни е смачкал.
Този свят е само за лаици.
Тук за нас е много, много тясно...
Тук, на този свят сме толкова за кратко!
И не заслужаваме... Във прошка да живеем.
Зная. Тук не можем да се вместим
в рамките на тесните пространства.
Този свят не е за нас! И ще е спомен за
наивното ни пребиваване.
Този свят – на низости и кал.
Този свят е само за... лаици.
Ние ли?!
А ние сме си просто... романтици!?
© Нели All rights reserved.
НЕЛ!