20 mar 2009, 7:03

* * * 

  Poesía
447 0 5

Този свят не е за нас!

Този свят отдавна ни е смачкал.

Този свят е само за лаици.

Тук за нас е много, много тясно...

 

Тук, на този свят сме толкова за кратко!

И не заслужаваме... Във прошка да живеем.

Зная. Тук не можем да се вместим

в рамките на тесните пространства.

 

Този свят не е за нас! И ще е спомен за

наивното ни пребиваване.

Този свят – на низости и кал.  

Този свят е само за...  лаици.


Ние ли?!

А ние сме си просто... романтици!?

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??