... не можеш да избягаш от това,
което вече си пожелал...
неистово го искат очите ти,
мислите ти го разголват
и просто знаеш,
че ще случи...
дори да не признаваш
пред себе си
някак си
просто знаеш,
че нищо не може
да прекъсне това,
което просто трябва да се случи...
© Мария All rights reserved.