30 дек. 2013 г., 00:05

* * * 

  Поэзия
483 0 0

... не можеш да избягаш от това,

което вече си пожелал...

неистово го искат очите ти,

мислите ти го разголват

и просто знаеш, 

че ще случи...

дори да не признаваш

пред себе си

някак си 

просто знаеш,

че нищо не може 

да прекъсне това,

което просто трябва да се случи...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??