Jan 31, 2016, 5:44 PM

*** 

  Poetry
408 0 0

Моите очи като сълзи се ронят,

страст бушува и се топи,

не една любов навън разцъфва,

не едно сърце гори.

 

Ти си сън очакван,

между две целувки и дъга,

моята любов все още чака,

своята тъй вечна красота.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??