Моите очи като сълзи се ронят,
страст бушува и се топи,
не една любов навън разцъфва,
не едно сърце гори.
Ти си сън очакван,
между две целувки и дъга,
моята любов все още чака,
своята тъй вечна красота.
© Никола Диманов Всички права запазени