Jan 17, 2013, 12:42 AM

* * * 

  Poetry
372 0 2

Трудно ни е да проумеем любовта,

над която нямаме власт, но 

няма по-лесно от това

да я заклеймим на не любов,

трудно ни е да повярваме във нея

и да видим нова сила

и нов смисъл

в нейното съществуване,

затова казваме

"не ме обичаш",

а не 

"кажи ми пак, 

че ме обичаш".

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??