17 ene 2013, 0:42

* * * 

  Poesía
370 0 2

Трудно ни е да проумеем любовта,

над която нямаме власт, но 

няма по-лесно от това

да я заклеймим на не любов,

трудно ни е да повярваме във нея

и да видим нова сила

и нов смисъл

в нейното съществуване,

затова казваме

"не ме обичаш",

а не 

"кажи ми пак, 

че ме обичаш".

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??