Jan 2, 2017, 11:39 PM  

... 

  Poetry
245 0 2

 

 

 

...тя ще се върне пак, 
може би с друго лице.
С характер по благ
или може би-не!

 

...тя ще се върне, 
защото я одухотворяваш.
В свободно състояние, 
тя не съществува.

 

Всичко е сурова маса- кал,
като Господ можеш да си ваяш фигурки.
Само не изпичай в сърдцето си идол,
ще му се кланяш завинаги.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??