2 янв. 2017 г., 23:39  

... 

  Поэзия
246 0 2

 

 

 

...тя ще се върне пак, 
може би с друго лице.
С характер по благ
или може би-не!

 

...тя ще се върне, 
защото я одухотворяваш.
В свободно състояние, 
тя не съществува.

 

Всичко е сурова маса- кал,
като Господ можеш да си ваяш фигурки.
Само не изпичай в сърдцето си идол,
ще му се кланяш завинаги.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??