Oct 13, 2010, 9:24 PM

*** 

  Poetry » Love
1099 0 2

Моята душа и моето сърце –

те вече твои са, за мене – чужди.

Подадох с тях към тебе двете си ръце,

а ти реши, че други са ти нужни.

 

Далече, казваш, съм била –

ти нямаш моето търпение…

Нима удобна трябва да е любовта,

за да бъде не просто влечение?

 

 

 

© Дарина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??