Моята душа и моето сърце –
те вече твои са, за мене – чужди.
Подадох с тях към тебе двете си ръце,
а ти реши, че други са ти нужни.
Далече, казваш, съм била –
ти нямаш моето търпение…
Нима удобна трябва да е любовта,
за да бъде не просто влечение?
© Дарина Иванова Todos los derechos reservados