Не зная от кое ме пò боли.
От лъжите ти или от твоето бездействие.
В очите ми не спира да вали.
А уж намерила си бях противодействие.
Студено ми е! Не усещам плам,
който да сгрее във вените кръвта ми.
Премръзнала съм! Как да се отдам
на този, който гаври се с любовта ми?
Защо избра да бъда аз
тази, на която дните да скъсяваш?
Нима харесва ти да имаш тази власт,
че всеки път по-страшно и по-силно ме предаваш?
© Ренета Данкова All rights reserved.