14 ene 2015, 21:39

* * * 

  Poesía » De amor
520 0 1

Не зная от кое ме пò боли.

От лъжите ти или от твоето бездействие.

В очите ми не спира да вали.

А уж намерила си бях противодействие.

 

Студено ми е! Не усещам плам,

който да сгрее във вените кръвта ми.

Премръзнала съм! Как да се отдам 

на този, който гаври се с любовта ми?

 

Защо избра да бъда аз

тази, на която дните да скъсяваш?

Нима харесва ти да имаш тази власт,

че всеки път по-страшно и по-силно ме предаваш?

© Ренета Данкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много силно и емоционално!Пълно с огорчение, болка и обида...!Ако някой не те заслужава, не заслужва и да страдаш, заради него!Така че не се измъчвай!Поздравления за стихотворението!
Propuestas
: ??:??