Jan 12, 2013, 10:40 AM

* * * 

  Poetry
356 0 0

С неясни погледи

и ясни съмнения,

с неясни мисли

и ясни желания,

сега ще надхитрим ли това,

което предстои, 

пък било то и болезнено

познато и нищо ново,

но...

желано...

с неясни доводи,

но ясни желания,

ще прикрием

ли 

това, 

което повече от всичко си личи.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??