С неясни погледи
и ясни съмнения,
с неясни мисли
и ясни желания,
сега ще надхитрим ли това,
което предстои,
пък било то и болезнено
познато и нищо ново,
но...
желано...
с неясни доводи,
но ясни желания,
ще прикрием
ли
това,
което повече от всичко си личи.
© Мария Все права защищены