Apr 27, 2013, 9:55 AM

***** 

  Poetry » Other
635 0 1

Тя го обича, но се съблича само пред

                                             чужди мъже,

нейната обич - литнала птица,

той - пристан във бурно море:

като кораб и бряг се привличат,

но за жалост брегът е далеч…

и тя се съблича - мъжете обича,

а нейната котва ръждясва от чакане

и буренясва от скрити копнежи,

но вярва, сигурна в своето акостиране

и в своята любов, и в своите сънища…

А тя го обича и се съблича само пред

                                         чужди мъже!!!

 

 

© Георги Методиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??