Тя го обича, но се съблича само пред
чужди мъже,
нейната обич - литнала птица,
той - пристан във бурно море:
като кораб и бряг се привличат,
но за жалост брегът е далеч…
и тя се съблича - мъжете обича,
а нейната котва ръждясва от чакане
и буренясва от скрити копнежи,
но вярва, сигурна в своето акостиране
и в своята любов, и в своите сънища…
А тя го обича и се съблича само пред
чужди мъже!!!
© Георги Методиев Todos los derechos reservados