В самотна нощ,
черна, като дявола.
Припознах себе си в Христос,
баща на които е Господа.
Тръгнах уверено,
по повърхността на водата.
Чувствах се сигурно,
аз бях съдбата.
В една самотна нощ,
черна, като дявола.
Когато бях Христос
още не разпнат
...на кръста.
© Станислав Русев All rights reserved.