18.12.2016 г., 21:03 ч.  

... 

  Поезия » Друга
368 1 6

В самотна нощ,
черна, като дявола.
Припознах себе си в Христос,
баща на които е Господа.

 

Тръгнах уверено,
по повърхността на водата.
Чувствах се сигурно,
аз бях съдбата.

 

В една самотна нощ,
черна, като дявола.
Когато бях Христос
още не разпнат 
...на кръста.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??