Jun 3, 2014, 9:37 PM

*** 

  Poetry
502 0 2

Аз искам да заплача, знаеш ли?
Да се разтърсва тялото от плач,
гърдите ми да ги разкъсват стонове,
а над мен да падне здрач…

 

Аз искам да съм слаба, знаеш ли?
Веднъж в живота си… веднъж.
Ала сълзите ми и мойта слабост
не ще заслужи никой мъж.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??