3 jun 2014, 21:37

*** 

  Poesía
503 0 2

Аз искам да заплача, знаеш ли?
Да се разтърсва тялото от плач,
гърдите ми да ги разкъсват стонове,
а над мен да падне здрач…

 

Аз искам да съм слаба, знаеш ли?
Веднъж в живота си… веднъж.
Ала сълзите ми и мойта слабост
не ще заслужи никой мъж.

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??