Jan 30, 2013, 8:00 AM

* * * 

  Poetry
356 0 0

очакването трая дълго,

отговора все един и същ

сърцето ранено

и все по-ранено,

а времето за спасение

все пò идващо

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??