30 ene 2013, 8:00

* * * 

  Poesía
347 0 0

очакването трая дълго,

отговора все един и същ

сърцето ранено

и все по-ранено,

а времето за спасение

все пò идващо

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??