... ще се видиш
в моите стихове,
ако дръзнеш
да ги прочетеш,
ще се разтопиш
в моите приказки,
ако посмееш
да вникнеш в тях,
ще се познаеш
в моите познания,
ако се докоснеш до тях,
но мен,
мен една ли някога ще познаеш.
© Мария All rights reserved.