13.11.2012 г., 12:11 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
355 0 1

... ще се видиш

в моите стихове,

ако дръзнеш

да ги прочетеш,

ще се разтопиш

в моите приказки,

ако посмееш

да вникнеш в тях,

ще се познаеш

в моите познания,

ако се докоснеш до тях,

но мен,

мен една ли някога ще познаеш.

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??