May 28, 2013, 8:00 PM  

* * * 

  Poetry
422 0 0
Грешни погледи тършуват в нощта,
тела горещи търсят любовта,
ала в миг щом слеят се в едно,
превръщат се в пулсиращо кълбо....

А нощта е дива, луда и красива
в одежди на порочна самодива
и само с дъх един сега руши
задръжките в развратните души...

... И всички демони и дяволи, пороци,
възкръсват с всеки следващ път
в греховната човешка плът
и без съд с пукването на зората ще умрат..

Щом настъпи ведра и красива заранта,
от пяната греховна се възражда любовта,
ала за миг ще бъде само чиста тя
до идването неизбежно на нощта...

© Боян Дочев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??