Mar 25, 2008, 4:05 PM

... 

  Poetry » Love
472 0 1

Разби вратата

само с поглед.

И катинарите и пръсна.

До края истински

и дързък,

отиде си,

не се и върна.

Премина с огън,

разпиля я,

плътта й на трески превърна.

В заключената с тайни стая,

непозволено ти надзърна.

© Дарина Дякова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??