небето плаче ли понякога
за ангелите паднали
от други светове
или дъждът в очите ти
описва плахо
съдбата им неземна
отронена като
листо от вятъра
намира утрото
пътеката на изгрева:
с ръце избърсвам нежно
невидими послания
на мрака
в прозорците широки
на душата ти
дали с очи отворени широко
остава радостта
в очакване на чудото
или отлита тихо
с птиците наесен
© Енчо All rights reserved.
Браво!