10.10.2011 г., 0:53 ч.

***** 

  Поезия » Любовна
599 0 2

 

 

небето плаче ли понякога

за ангелите паднали

от други светове

или дъждът в очите ти

описва плахо

съдбата им неземна

отронена като

листо от вятъра

 

намира утрото

пътеката на изгрева:

с ръце избърсвам нежно

невидими послания

на мрака

в прозорците широки

на душата ти

 

дали с очи отворени широко

остава радостта

в очакване на чудото

или отлита тихо

с птиците наесен

 

 

 

 

 

 

 

© Енчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??