Jan 26, 2010, 10:02 PM

*** 

  Poetry » Love
1072 0 1

                                                             

                         Живей,  защото те обичам,

                         живей в този миг - сега,

                         живей, защото си обичан - 

                         не го забравяй , моля те, недей...

                         За теб мисля всяка нощ и всеки ден,

                         за теб мечтае душата ми - 

                         вътре в мен...

                         Единствено за теб мога да мечтая,

                         защото истински те желая...

© Елена Сариева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??