Живей, защото те обичам,
живей в този миг - сега,
живей, защото си обичан -
не го забравяй , моля те, недей...
За теб мисля всяка нощ и всеки ден,
за теб мечтае душата ми -
вътре в мен...
Единствено за теб мога да мечтая,
защото истински те желая...
© Елена Сариева Todos los derechos reservados