Jan 31, 2013, 9:03 AM

* * * 

  Poetry
469 0 0

равносметки, 

въпроси,

отговори,

загадки,

време

на търпение

и на прогонени страхове,

защото в теб винаги се ражда

и решението, 

и пътят напред

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??