31 ene 2013, 9:03

* * * 

  Poesía
459 0 0

равносметки, 

въпроси,

отговори,

загадки,

време

на търпение

и на прогонени страхове,

защото в теб винаги се ражда

и решението, 

и пътят напред

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??