Aug 23, 2008, 1:02 PM

*** 

  Poetry » Other
510 0 25
Черна птица...
Криле разпери...
Аз с мъка превита...
Мила, мила мамо...
без тебе, без тебе...
как, как...да живея...

© Мариола Томова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??