Jan 1, 2008, 4:25 PM

*** 

  Poetry
952 0 7

Като циганка с метла

минават дните през душата ми

и обират миналото -

спомени, любов.

Просветва чисто,

докато след месец, два

отново накапят листа,

навее прах и пръст.

От минало към бъдеще -

циганка с метла...

1986

© Надя Братанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??